Välkommen till
Lapplands Djurklinik

För oss är det en självklarhet att se sina husdjur som familjemedlemmar. Familjemedlemmar som ska kunna få samma högkvalitativa vård som resten av familjen.

 

Ring oss på 010-4509850

Välkommen till Lapplands Djurklinik

För oss är det viktigt att sätta våra patienter främst men också att vara duktiga på att lyssna vad matte och husse har att berätta och att kunna visa empati. För att vi ska kunna ge våra patienter en högkvalitativ frisk- och sjukvård är det viktigt att vi samarbetar med djurägaren, mycket av det vi gör på kliniken ska ha en naturlig fortsättning i hemmet, på så sätt kan vi uppnå lyckade behandlingsresultat. Vi samarbetar med Distriktsveterinärerna och Gammelstads Djursjukhus samt specialister från hela Europa.

Klicka på bilden för att läsa mer!

Gratis hälsokoll

Glöm inte boka en hälsokontroll till ditt älskade husdjur! Om du bokar innan 29/3 är kontrollen dessutom helt gratis. Passa på att kolla tänderna, eventuella knölar och den allmänna statusen på din bästis.

Välkommen!

Kiruna bygger ut

Kiruna bygger ut och får två nya operationsavdelningar, en ny rehabilitering samt fyra nya undersökningsrum och mycket mer. Det står klart våren 2024.

Ögonspecialist Maria på besök

Maria Källberg, ögonspecialist auktoriserad ögonlysare kommer till Gällivare 15/4 & till Kiruna 16/4.

Maria kommer även till Skellefteå för ögonlysning och gonioskopi  7-8/5.

Vanliga frågor

Vi är tillgängliga. Du kan nå oss via onlinebokning, email eller telefon vardagar mellan 07-22. Vid akutfall övrig tid kan du som kund hos oss nå oss dygnet runt, året runt.

Vi finns i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Boden, Luleå, Arvidsjaur, Piteå och två kliniker i Skellefteå (City och Anderstorg).

Våra Vänner är vår kundklubb där du betalar 399/år och djur. Då ingår en årlig vaccination, 50% på avmaskningar och 10% rabatt på veterinärvård för dig som är pensionär. Du får även 15% på allt foder varje gång du handlar hos oss. Samt fri rehabilitering efter ortopediska ingrepp utförda av oss.

Org. Nr. 556502-4212

Lapplands Djurklinik i Luleå & Skellefteå Anderstorg har kvällsöppet till 22.00 på vardagar. Välkommen!