KLINIKEN I BODEN

Välkommen till Lapplands Djurklinik i Boden!
Kliniken öppnade 2015. Här hittar du allt från omtänksam vård till toppmodern medicinsk utrustning för ditt fyrbenta familjemedlem. Vår passion är att se till att ditt husdjur får den bästa möjliga vården och uppmärksamheten.

Vi ser fram emot att träffa dig och ditt husdjur på Lapplands Djurklinik, där varje pälsklädd vän behandlas som en del av vår egen familj. Kontakta oss idag för att boka din nästa veterinärbesök. Välkommen!

vi erbjuder

CT-RÖNTGEN

Datortomografi, även kallad CT, är en skiktröntgenteknik som ger tvärsnittsbilder av patienten. Bilden ger oss information om både skelett och mjukdelar som vi inte kan se med en digitalröntgen. Bilderna skickas därefter till specialister inom bildiagnostik. Vi utför CT på vår klinik i Gällivare och numera finns även CT i Skellefteå. 

REHABLITERING

På Lapplands Djurklinik arbetar vi i ett team tillsammans med dig och ditt djur. Vi lägger tonvikt på de möjligheter som finns i stället för att fokusera på de begränsningar som många tror att en skada medför. Med rätt kompetens och med tekniska resurser har vi det som krävs för ett gott resultat.

 

Just nu håller vi på att bygga upp en ny rehabavdelning på kliniken på Anderstorg i Skellefteå.

Oftalmologi

”Ögat – en avspegling av kroppen”

Vi har regelbundet uppe vår ögonspecialist Maria Källberg. Hon hjälper oss med både kliniska och profylaktiska undersökningar (ögonlysning, patella – och hjärtintyg). Maria har lång erfarenhet av utredning och behandling av ögonsjukdomar hos alla djurslag. Dessutom höjer hon vår ögonkompetens genom utbildning på kliniken och att dessemellan vara tillgänglig för frågor angående kliniska fall.

 

I Kiruna och Gällivare möter du Maria Källberg och Gertrud Burman i Skellefteå.

Och mycket mer! Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

vi jobbar här

Erika - Leg. veterinär
Helder - Leg. veterinär
Gracjan - Leg. veterinär
Ulrika - Leg. djursjukskötare
Lowa - Leg. djursjukskötare
Linnea - Leg. djursjukskötare & flowansvarig
Malin - Djurvårdare nivå 3
Petra - Receptionist

Kontakta oss

BODEN

mån – fre: 08.00 – 16.30

Tel (07.00 – 22.00): 0921 – 107 07

Bränslanvägen 7, 961 38

boden@lapplandsdjurklinik.se

org nr. 556502-4212

hitta hit

Org. Nr. 556502-4212

Lapplands Djurklinik i Luleå & Skellefteå Anderstorg har kvällsöppet till 22.00 på vardagar. Välkommen!