KLINIKEN I KIRUNA

Skellefteå

Välkommen till Lapplands Djurklinik i Kiruna!

Lapplands Djurklinik i Kiruna är den nordligaste veterinärkliniken i Sverige och kan stolt erbjuda både modern utrustning och personligt engagemang. Vår klinik är välutrustad för allt från förebyggande vård till avancerade behandlingar. Vi värdesätter starka relationer med både våra patienter och deras ägare. År 2024 planerar vi att bygga ut kliniken i dubbla storleken.

Vi ser fram emot att träffa dig och ditt husdjur på Lapplands Djurklinik, där varje pälsklädd vän behandlas som en del av vår egen familj. Kontakta oss idag för att boka din nästa veterinärbesök. Välkommen!

Nyheter i Kiruna

Kiruna bygger ut och får två nya operationsavdelningar, en ny rehabilitering samt fyra nya undersökningsrum och mycket mer. Det står klart våren 2024.

vi erbjuder

CT-RÖNTGEN

Datortomografi, även kallad CT, är en skiktröntgenteknik som ger tvärsnittsbilder av patienten. Bilden ger oss information om både skelett och mjukdelar som vi inte kan se med en digitalröntgen. Bilderna skickas därefter till specialister inom bildiagnostik. Vi utför CT på vår klinik i Gällivare och numera finns även CT i Skellefteå. 

REHABLITERING

På Lapplands Djurklinik arbetar vi i ett team tillsammans med dig och ditt djur. Vi lägger tonvikt på de möjligheter som finns i stället för att fokusera på de begränsningar som många tror att en skada medför. Med rätt kompetens och med tekniska resurser har vi det som krävs för ett gott resultat.

 

Just nu håller vi på att bygga upp en ny rehabavdelning på kliniken på Anderstorg i Skellefteå.

Oftalmologi

”Ögat – en avspegling av kroppen”

Vi har regelbundet uppe vår ögonspecialist Maria Källberg. Hon hjälper oss med både kliniska och profylaktiska undersökningar (ögonlysning, patella – och hjärtintyg). Maria har lång erfarenhet av utredning och behandling av ögonsjukdomar hos alla djurslag. Dessutom höjer hon vår ögonkompetens genom utbildning på kliniken och att dessemellan vara tillgänglig för frågor angående kliniska fall.

 

I Kiruna och Gällivare möter du Maria Källberg och Gertrud Burman i Skellefteå.

Och mycket mer! Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

vi jobbar här

Joanna - Leg. veterinär
Monika - Leg. veterinär
Simon - Leg. veterinär
Emma - Djurvårdare nivå 2
Maria - Leg. djursjukskötare & hundfysioterapeut

Kontakta oss

KIRUNA

mån – fre: 08.00 – 16.30

Tel (07.00 – 22.00): 0980 – 74 400

Österleden 22B, 981 42

kiruna@lapplandsdjurklinik.se

org nr. 556502-4212

hitta hit

Org. Nr. 556502-4212

Lapplands Djurklinik i Luleå & Skellefteå Anderstorg har kvällsöppet till 22.00 på vardagar. Välkommen!